Atlantida mes legjendes dhe reales | Mistere dhe Enigma | ( Dokumentar Ne Shqip )

0 views
|

Në këtë ishull të Atlantidës,” vazhdon Platoni, “ishte ngritur një dinasti e fuqishme dhe e jashtëzakonshme mbretërish, …